تامین آب گرم مناسب برای مصارف روزانه و همچنین دمای متعادل و گرمای مطبوع در فصلهای سرد از ویژگیهای مهم هر خانهای است. امروزه پکیجهای دیواری به یکی از محبوبترین و پر کاربردترین وسایل گرمایشی منازل تبدیل شدهاند. مزیتهای استفاده از این دستگاه نسبت به سیستم شوفاژ و موتورخانه فراوان است.
مستقل بودن دستگاه پکیج برای هر واحد مسکونی و امکان دسترسی راحت و سریع به آن، تنظیم دلخواه دمای آب مصرفی و رادیاتور، اشغال فضای کمتر، کاهش هزینههای تعمیر و نگهداری، مصرف بهینه سوخته و بازدهی بالا از جمله این مزیتها است.
اما نکته بسیار مهم این است که باید در حفظ و نگهداری این وسیله بکوشیم تا خسارات و هزینههای جانبی برای سرویس و تعمیر آن در حد امکان کاهش پیدا کند. یکی از خطراتی که این دستگاه گرمایشی را تهدید میکند، رسوب املاح آب در قطعات و لولههای آن است که به دلیل سختی آب مصرفی شهری اتفاق میافتد.
با رسوبزدایی و سرویس پکیج به طور سالیانه میتوانید طول عمر وسیله گرمایشی خانه خود را افزایش دهید و هزینههای تعمیر پکیج را به حداقل برسانید. در این مطلب با ما همراه باشید تا بدانید چه زمانی و چگونه باید سرویس پکیج را انجام دهید.
موارد مهم پیش از نصب پکیج :
پیش از نصب پکیج، بایستی موارد زیر را آزمایش نمایید. با آزمایش و کنترل این موارد است که میتوانید اطمینان حاصل نمایید که شرایط لازم برای اینکه پکیج به خوبی عمل کند فراهم است.
گردش هوای کافی: این یک شرط اولیه است. در صورتی که هوای کافی برای گردش وجود نداشته باشد نمیتوانید پکیج نصب کنید. معمولا برای وجود این شرط درون ساختمان از دودکش استفاده میکنند یا آنکه پکیج را در فضای بیرونی مانند بالکن و تراس نصب میکنند.
سختیسنجی آب: اگر آب منطقه شما بسیار سخت است و املاح فراوانی دارد، باید در فواصل زمانی کمتری نسبت به حالت عادی رسوبزدایی را انجام دهید.
صحت عملکرد دودکش: این مورد در هنگام نصب پکیج درون ساختمان هم لازم است و هم از نظر ایمنی اهمیت فراوانی دارد. پیش از راهاندازی پکیج از صحت کار دودکش اطمینان حاصل نمایید.
استحکام محل نصب: این مورد جهت ایمن ماندن خود دستگاه پکیج مهم است. اگر محل نصب از استحکام کافی برخوردار نباشد، ممکن است پکیجتان دچار آسیب فیزیکی شود.
از جمله موارد دیگری که پیش از نصب پکیج بهتر است بررسی گردد تا کمتر به سرویس یا تعمیر پکیج نیاز پیدا کنید،
میتوان به این موارد اشاره نمود: تشخیص محل اتصال لولهها، فشار کافی آب شهر، تمیزی داخل لولهها، نصب کفشوی، خشک بودن محل نصب و بررسی حداقل قطر لولهی گاز.
حین نصب پکیج :
هنگام نصب پکیج باید عواملی را در نظر داشت که در اینجا به طور خلاصه مطرح میشوند. اهمیت این موارد نیز از این نظر است که دستگاهتان عملکرد مناسبی داشته باشد و نیاز به سرویس پکیج و در ادامه تعمیر به حداقل برسد.
۱. به دلیل وجود خاک و گرد و غبار در داخل لولهکشی حتما باید قبل از نصب پکیج درون لولهها شستشو داده شود.
۲. اطمینان حاصل شود لولهکشی گاز از ایمنی و استانداردهای لازم برخوردار باشد.
۳. ارتفاع مناسبی برای دودکش رعایت شود.
۴. شیر قطع و وصل جریان آب در ابتدای لوله رفت رادیاتور، لوله برگشت آن و لوله آب سرد ورودی پکیج برای سهولت سرویس نصب شده باشد.
۵. هواگیری رادیاتور انجام گیرد.
۶. لولهکشی آب گرم با واحدهای دیگر مشترک نباشد.
۷. اطمینان حاصل شود لولهکشیهای رادیاتور و پکیج نشتی نداشته باشد.
املاح موجود در آب باعث ایجاد رسوب در مخزن پکیج میشود که در صورت رسوبزدایی نشدن باعث فشار آمدن و سوراخ شدن آن میشود.
سرویس پکیج چه زمانی باید انجام شود؟
به طور کلی بهتر است که هر چند ماه یک بار خودتان پکیج را مورد بازبینی چشمی قرار دهید تا در صورت بروز مشکل در قطعات دستگاه، سریعا متوجه شوید و آن را رفع کنید. اگر مدت زمان زیادی میگذرد که از دستگاه استفاده میکنید، به شما پیشنهاد میدهیم که با کمک یک متخصص، پکیج را به صورت کامل سرویس و به ویژه رسوبزدایی کنید.
اما اگر به تازگی پکیج را خریداری کردهاید یا پس از سرویس کامل، دورههای زمانی خاصی را مشخص کنید تا به طور مرتب تعمیر پکیج را انجام دهید. به عنوان مثال میتوانید اول هر نیم سال را برای این کار اختصاص دهید.
همچنین در صورت وجود املاح در آب و رسوب در قطعات و لولههای رادیاتور، علائمی در پیکج ظاهر میشود که در صورت مشاهده آن، باید اقدام به رسوبزدایی کنید.
یادتان باشد که حتما هر سال با شروع فصل سرما، سرویس پکیج را در لیست کارهای خود قرار دهید.
انواع سرویس پکیج :
در اینجا به طور خلاصه انواع سرویس پکیج را توضیح میدهیم و در ادامه به طور مفصلتر به رسوبزدایی که یکی از مهمترین انواع سرویس پکیج است خواهیم پرداخت.
۱. رسوبزدایی: دستگاه هرچند وقت یک بار به رسوبزدایی احتیاج دارد. بهتر است با استفاده از رسوبگیرهای پلی فسفات و با وجود تهویه مناسب عمل رسوبزدایی انجام گیرد. در ادامه به طور کاملتر به این مورد خواهیم پرداخت.
۲. کنترل فشار آب: اگر فشار آب وارد شده به دستگاه زیاد و یا کم باشد به مرور زمان ممکن است به دستگاه آسیب وارد شود. بنابراین، کنترل شیرهای آب مهم است.
۳. کنترل عملکرد دو مدار گرمایشی و بهداشتی: با بررسی و دقت از روند مناسب این دو مدار مطمئن شوید.
۴. آزادسازی محور پمپ سیرکولاسیون: اگر این محور دچار گرفتگی باشد، پمپاژ کردن و گردش آب با مشکل روبهرو خواهد شد. بنابراین بررسی و سرویس سیرکولاسیون به گردش آب گرم و سرد کمک میکند.
۵. تنظیم شیر گاز: بررسی این شیر و تنظیم مجدد پیچ و مهرهها کاری نسبتا تخصصی است که اگر خوب انجام نگیرد فشار گاز دچار اشکال می شود. بهتر است این عمل با کمک فردی متخصص صورت گیرد. همچنین اگر یک صافی مناسب بر روی شیر گاز قرار بگیرد، عمر شیر بیشتر خواهد شود.
۶. تنظیم حرارت: با استفاده از کلیدهای حد تنظیم و شیر ترموستاتیک که بر روی رادیاتور شوفاژ قرار دارد و با توجه به نیاز محیط میزان حرارت را به دلخواه تنظیم کرده تا محیط به دمای مناسب رسیده و بیش از اندازه گرم یا سرد نشود.
۷. کنترل عملکرد دودکش یا فن: در پکیجهای دارای فن، عملکرد فن را حتما میبایست چک کنیم اما اگر پکیج دیواری بدون فن باشد مسیرهای دودکش را بررسی میکنیم تا گرفتگی نداشته باشد. این عمل را میتوان بسیار ساده با پرتاب یک جسم کوچک به داخل دودکش امتحان کرد. در صورت باز بودن مسیر این جسم به راحتی از دودکش عبور میکند.
نباید دودکشها پیچ و خم زیادی داشته باشند و هر دودکش باید فقط مخصوص به یک دستگاه باشد. از سلامت دودکش، درز نداشتن اتصالات و باز بودن دریچه های اکسیژن مطمئن شوید زیرا استفاده از دودکش نامناسب خطر گازگرفتگی و مرگ خاموش را به همراه دارد. بنابراین این مورد را جدی بگیرید.
۸. هواگیری: این مرحله که یکی از بخشهای اعظم انجام سرویس است دارای مزایای فراوانی است. از جمله این مزیتها میتوان به این موارد اشاره نمود: بهبود راندمان گرمایشی سیستم و بلوکهای رادیاتور، کاهش خطر نشتی آب، کاهش سر و صدا و آسیبهای متحمل به دستگاه و استفاده بهینه از گاز و در نتیجه کاهش هزینههای گاز. هواگیری را بهتر است بعد از داغ شدن رادیاتورها را انجام دهیم. در هنگام هواگیری باید احتیاط کرد که آب گرم شوفاژ به فردی که مشغول سرویس است آسیب نرساند.
رسوبزدایی چه زمانی باید انجام شود ؟
شاید تا به حال تجربه کرده باشید زمانی که مشغول دوش گرفتن هستید، آب گرم حمام به یک باره سرد میشود. بعد هم پس از گذشت مدت زمانی دوباره گرم میشود و این اتفاق چندین بار رخ میدهد. این سرد و گرم شدن آب، از نشانههای ایجاد رسوب در مخازن حرارتی و لولههای پکیج است.
رسوب موجود در لولهها باعث تنگ شدن مسیر آب میشود و در نتیجه آب با فشار و سرعت کمتری در لولهها جریان پیدا میکند. به همین دلیل، تا زمانی که آب به محل مصرف برسد، سرد میشود. رسوب موجود در مخازن حرارتی نیز باعث ضخیم شدن دیوارههای منبع میشود و باید انرژی و گرمای بیشتری مصرف شود تا آب گرم شود.
همین امر هم میتواند منجر به سوراخ شدن مخزن آب شود. پس قبل از این که با این مشکلات مواجه شوید، بهتر است خودتان پیشگیری آغاز کنید و رسوبزدایی را انجام دهید.
سرد شدن نابههنگام آب حمام در هنگام دوش گرفتن از نشانههای تشکیل رسوب در پکیج است.
چگونه پکیج را رسوبزدایی کنیم؟
بهتر است یک تعمیرکار متخصص را استخدام کنید تا رسوبزدایی و تعمیر پکیج شما را کامل و بیعیب و نقص انجام دهد. اما در صورتی که بخواهید خودتان این کار را انجام دهید، در اینجا نکات لازم در این زمینه را بیان خواهیم کرد.
مراحل رسوبزدایی پکیج :
۱- دو شاخه برق پکیج را از پریز بکشید و کاور پکیج را باز کنید.
۲- شیر ورودی آب سرد پکیج را ببندید، سپس شیر پرکن پکیج را در جهت عقربههای ساعت باز کنید. (شیر پرکن وسیلهای است که از آن برای کنترل دبی جریان آب سرد ورودی به پکیج استفاده میشود.) حالا شیر آب گرمی که در پایینترین نقطه قرار دارد، (که معمولا شیر آب گرم شیلنگ دستشویی است) را باز کنید تا آب سیستم خالی شود و عقربه فشار پکیج روی عدد صفر قرار گیرد. به این ترتیب آب پکیج را تخلیه میکنید.
۳- با استفاده از دو عدد پیچ آلن شماره چهار، مبدل پکیج را که به بلوکها متصل است باز کنید و سپس آن را درآورید.
۴- مبدل پکیج را رسوبزدایی کنید. برای این کار از مادهای به نام دیسکلر استفاده میکنند. دیسکلر یا رسوبزدا محلول شیمیایی است که برای پاکسازی دستگاههای گرمایشی و سرمایشی به کار میرود. میتوانید مطمئن باشید که این ماده به پکیج شما هیچ آسیبی نمیرساند چرا که با توجه به ساختار آن تهیه شده است.
اما باید حواستان باشد که هنگام کار با این ماده احتیاط لازم را رعایت کنید و از ماسک و دستکش و لباس کار استفاده کنید. همچنین بهتر است چشمانتان را با عینک مخصوص بپوشانید. سپس دیسکلر را درون سوراخ موجود در مبدل بریزید تا عمل اسیدشویی انجام شود. یک ربع صبر کنید و سپس با فشار آب آن را بشویید.
در صورتی که رسوبها به صورت کامل از بین نرفت، باید کار را با حرارت دادن و ضربه زدن ادامه دهید. به این ترتیب که ابتدا مبدل را روی شعله گاز میگیرید و خوب حرارت میدهید، سپس با چکش روی آن ضربه میزنید یا زیر فشار آب میگیرید تا باقی رسوبات نیز کنده شود.
۵- حالا نوبت نصب مبدل است. اما پیش از آن دقت کنید که اگر اورینگها تغییر شکل داده بودند، آنها را عوض کنید. اورینگ اتصال حلقهای شکل است که برای نصب مبدل استفاده میشود.
۶- مبدل را سر جای خود به گونهای قرار دهید که شیارهای آن سمت چپ قرار گیرد و آن را نصب کنید.
۷- فشار پکیج را روی عدد یک و نیم تنظیم و سپس آن را روشن کنید.
در صورتی که تجربه رسوبزدایی ندارید، ترجیحا تعمیر پکیج و رسوبزدایی آن را به یک تعمیرکار باتجربه و متخصص بسپارید.
رسوبزدایی پکیج با پمپ :
روش دیگری نیز برای رسوبزدایی و تعمیر پکیج وجود دارد که لازم نیست حتما مبدل گرمایی را درآورده و از دستگاه جدا کرد. در این روش از یک پمپ اسیدشویی استفاده میشود که آن را درون ظرف اسید قرار میدهند و خروجی آن را به یک طرف مبدل وصل میکنند.
طرف دیگر مبدل را نیز با شلنگی به ظرف متصل میکنند. حالا با پمپاژ اسید داخل مبدل، رسوبزدایی انجام میشود و با استفاده از شلنگ رسوبات خارج میشود. در آخر نیز با پمپاژ آب به داخل مبدل، آن را شستشو میدهند تا اسیدی درون دستگاه باقی نماند.
با استفاده از فیلترهای تصفیه آب میتوانید مانع بروز املاح به دستگاه پکیج و ایجاد رسوب شوید.
چگونه از تشکیل رسوب در پکیج جلوگیری کنیم؟
همانطور که پیش از این گفتیم، سختی آب و وجود املاح معدنی در آن باعث ایجاد رسوب در لولهها و مخزن میشود. با استفاده از یک دستگاه تصفیه میتوانیم تا حد زیادی از بروز این رسوبات جلوگیری کنیم. هنگام راهاندازی پکیج، فیلترهای تصفیه را بر سر راه آب سرد ورودی نصب میکنیم تا املاح موجود درآب، وارد دستگاه نشود.
تعمیر پکیج یا تعویض آن :
تصمیمگیری برای تعمیر پکیج یا تعویض موارد تأسیساتی حتما باید پس از نظر گرفتن و مشاوره با نیروهای متخصص انجام گیرد. در واقع این مسأله کاملا تخصصی است و نمیتوان به طور شخصی دربارهی آن تصمیمی گرفت.
با این حال در کل میتوان گفت که بیشترین مواردی که از میان خدمات تعمیر پکیج منجر به تعویض قطعه شدهاند مربوط به نشتی یا سوراخ شدن مخازن پوسیده است. در بقیهی موارد به تعمیر اکتفا میشود که توصیه میشود انجام آن را به متخصصان بسپارید.
رسوب زدایی :
به دلیل وجود املاح و سختی آب مصرفی شهری، پس از گذشت مدت زمانی در قطعات و لولههای دستگاه رسوب تشکیل میشود که لازم است به صورت سالیانه اقدام به رسوبزدایی شود.
رسوبزدایی پکیج به دو روش اسیدشویی و پمپ انجام میشود. در هر دو روش هنگام استفاده از اسید باید احتیاطهای لازم و نکات ایمنی را رعایت کرد. در صورتی که با اسیدشویی تمامی رسوبات تشکیل شده حاصل از املاح در مبدل پکیج از بین نرفت، با روش حرارت دادن و ضربه زدن بقیه رسوب را از بین میبرند.
با نصب یک فیلتر تصفیه آب بر سر راه ورودی دستگاه میتوان از ایجاد رسوب جلوگیری کرد.
سرد و گرم شدن مکرر آب حمام از نشانههای بسته شدن لولههای پکیج با رسوب است.
آموزش دوم
اهمیت رسوبزدایی پکیج دیواری در سرویس سالیانه
پکیج های دیواری باید حداقل سالی یک مرتبه سرویس شوند تا از خرابی های احتمالی آنها جلوگیری شود. یکی از مهمترین اقدامات در سرویس سالیانه پکیج دیواری رسوب زدایی آن است.
معمولا لوله ها و قطعات پکیج های دیواری پس از چند ماه مصرف باید رسوب زدایی شوند زیرا به دلیل سختی آب مصرفی شهری املاح مختلفی ممکن است در این لوله ها رسوب کرده باشد. رسوب زدایی و سرویس سالیانه پکیج دیواری بر افزایش طول عمر و عملکرد این وسیله گرمایشی بسیار موثر بوده و از خرابی آن جلوگیری میکند.
بهترین زمان برای سرویس پکیج
سرویس پکیج دیواری بهتر است هر چند ماه یک بار انجام شود تا در صورت وجود مشکل در هر کدام از قطعات دستگاه اقدامات و تعمیرات لازم هر چه زودتر انجام شود اما به طور کلی باید پیش از شروع فصل سرما سرویس پکیج را حتما انجام دهید.
توصیه میکنیم سرویس سالیانه پکیج دیواری خود را به یک متخصص و تعمیرکار حرفه ای بسپارید تا هم سرویس و هم رسوب زدایی پکیج دیواری به خوبی انجام شود. اگر پکیج دیواری را به تازگی خریداری یا تعمیر کرده اید بهتر است هر نیم سال یک بار سرویس آن انجام شود.
در صورت وجود املاح در آب و رسوب در قطعات و لولههای رادیاتور علائم مشخصی در سیستم ظاهر میشود که در چنین شرایطی باید هر چه سرعتر رسوب زدایی را انجام داد.
انواع سرویس پکیج
سرویس پکیج دیواری به شیوه های مختلفی انجام میشود که از مهمترین آنها میتوان به رسوبزدایی (برای این کار از رسوبگیرهای پلی فسفات استفاده میشود)، کنترل فشار آب ( اهمیت این بررسی بسیار مهم است زیرا کم یا زیاد بودن فشار آب به مروز زمان به دستگاه آسیب میرساند)
بررسی صحت عملکرد دو مدار گرمایشی و بهداشتی و آزادسازی محور پمپ سیرکولاسیون (در صورت گرفتگی این محور گردش و پمپاژ آب با مشکل مواجه شده و آب گرم و سرد به خوبی به محل مصرف نمیرسد) و … اشاره کرد. دیگر اقدامات مهم در سرویس سالیانه پکیج دیواری عبارتند از:
تنظیم شیر گاز پکیج
یکی از مهمترین اقدامات در سرویس پکیج است که کاری تقریبا تخصصی است. در این بررسی باید شیر مجددا بررسی شده و پیچ و مهره های آن باز و بسته شود. اگر یک فرد غیر حرفه ای با بی مبالاتی این کار را انجام دهد فشار گاز دچار مشکل شده و به دستگاه آسیب میرسد. در جریان این بررسی بهتر است یک صافی مناسب بر روی شیر گاز قرار گیرد تا عمر شیر افزایش یابد.
تنظیم حرارت در سرویس پکیج
میزان حرارت پکیج را میتوان به وسیله کلیدهای حد تنظیم و شیر ترموستاتیک موجود بر روی رادیاتور شوفاژ میتوان این کار را انجام داد. این کار موجب میشود محیط به دمای کاملا متعادل و مناسب برسد.
بررسی صحت عملکرد دودکش یا فن پکیج
در هنگام سرویس سالیانه پکیج حتما باید عملکرد فن پکیج را بررسی کنیم. برای پکیج های بدون فن نیز باید مسیر لوله دودکش را بررسی کرد تا گرفتگی نداشته باشد. برای این کار میتوانیم یک جسم کوچک را درون دودکش پرتاب کنیم که در صورت باز بودن مسیر به راحتی از دودکش خارج میشود.
دودکش حتی الامکان باید به گونه ای نصب شود که پیچیدگی و خمیدگی نداشته باشد. اتصالات دودکش باید کاملا محکم و بدون درز بوده و دریچه های اکسیژن آن نیز کاملا باز باشند. گرفتگی دریچه های دودکش بسیار خطرناک بوده و میتواند منجر به گازگرفتگی یا همان مرگ خاموش شود.
هواگیری در سرویس پکیج
هواگیری یکی از مهمترین بخش های سرویس پکیج دیوار است که در بهبود راندمان گرمایشی سیستم پکیج و رادیاتور، مصرف بهینه گاز و کاهش هزینه های هواگیری، کاهش خطر نشتی آب، کاهش سروصدای پکیج و … بسیار موثر است. این کار باید کاملا با احتیاط و در هنگام داغ بودن رادیاتورها انجام شود.
رسوبزدایی پکیج دیواری را چه زمانی باید انجام داد؟
گرفتگی لوله های پکیج دیواری و مخزن آن بر اثر نشست املاح و مواد موجود در آب شهر یکی از مشکلات شایع در پکیج های دیواری است که شایع ترین علامت آن گرم و سرد شدن مداوم آب است. این گرفتگی مسیر لوله آب پکیج را تنگ کرده و در نتیجه از سرعت و فشار آب می کاهد.
به همین دلیل آب دیرتر به محل مصرف رسیده و ممکن است سرد شود. این رسوبات در مخزن حرارتی پکیج نیز موجب ضخیم شدن دیوارههای منبع شده و در نتیجه موجب افزایش مصرف انرژی در پکیج میشوند. این مساله به مرور ممکن است منجر به سوراخ شدن مخزن آب شود اما با سرویس به موقع و رسوب زدایی میتوان مانع از این مساله شد.
نحوه رسوبزدایی از پکیج
شاید رسوب زدایی را بتوان مهمترین مرحله در سرویس پکیج دیواری دانست. این کار را میتوانید خودتان انجام دهید اما بهتر است انجام آن را به یک تعمیرکار حرفه ای بسپارید. رسوب زدایی از پکیج در ۷ مرحله صورت میگیرد که در ادامه آنها را کاملا توضیح داده ایم.
مرحله اول
ابتدا پکیج را از برق بکشید و کاور آن را باز نمایید.
مرحله دوم
برای شروع ابتدا شیر ورودی آب سرد پکیج را بسته و شیر پرکن پکیج را در جهت عقربههای ساعت باز نمایید. سپس شیر آب گرم موجود در پایین ترین نقطه که معمولا همان شیر آب گرم شیلنگ دستشویی میباشد را باز کنید تا آب موجود در پکیج کاملا تخلیه شود. وقتی عقربه فشار پکیج روی عدد صفر رفت یعنی پکیج کاملا خالی شده است.
مرحله سوم
در این مرحله باید مبدل پکیج متصل به بلوک ها را باز کنیم و از دستگاه جدا کنیم. برای این کار میتوانید از دو عدد پیچ آلن شماره چهار استفاده کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله نوبت به رسوبزدایی مبدل پکیج میرسد که برای این کار معمولا از نوعی محلول شیمیایی رسوب زدا یا دیسکلر استفاده میشود. البته باید قبل از بکارگیری این ماده از سازگاری آن با ساختار پکیج خود اطمینان حاصل نمایید تا هیچ آسیبی به سیستم پکیج وارد نشود.
هنگام کار با این ماده شیمیایی باید مراقب باشید و بهتر است از ماسک، عینک مخصوص، دستکش و لباس کار استفاده نمایید. حال باید ماده مورد نظر را درون سوراخ مبدل بریزید و ۱۵ دقیقه صبر کنید. پس از این زمان آب را درون این سوراخ بگیرید تا کاملا شسته شود.
اگر این کار بی فایده بود برای رفع رسوب باید از روش حرارت دادن و ضربه زدن استفاده کنید. برای این کار باید مبدل پکیج را روی حرارت بگیرید و بعد از اینکه کاملا داغ شد با یک چکش به آن ضربه زده و سپس زیر فشار آب بگیرید تا تمامی رسوبات از مبدل خارج شود.
مرحله پنجم
در این مرحله باید مبدل را نصب نمایید اما پیش از نصب، شکل اورینگ ها را که برای نصب مبدل به پکیج به آنها نیاز داریم بررسی نمایید. اگر شکل اورینگ ها تغییر کرده باید ابتدا آنها را تعویض نمایید.
مرحله ۶ و ۷
مبدل باید روی محل مورد نظر نصب شود به طوری که شیارهای آن در سمت چپ قرار گیرد. در پایان نیز فشار پکیج را روی عدد یک و نیم تنظیم کرده و سپس دستگاه را روشن نمایید.
نحوه رسوبزدایی پکیج به وسیله پمپ
روش دیگری نیز برای رسوب زدایی از پکیج وجود دارد که در آن از یک پمپ اسیدشویی استفاده میشود. در این روش پمپ اسیدشویی درون ظرف اسید قرار داده میشود و خروجی آن به یک سمت مبدل وصل میشود.
سمت دیگر مبدل نیز به وسیله شلنگ به ظرف متصل میشود. در این روش اسید به داخل مبدل پمپاژ شده و رسوبات به وسیله شلنگ از مبدل خارج میشوند. پس از اتمام کار باید آب را به داخل مبدل پمپاژ کرده و کاملا شست تا اسیدی درون آن باقی نماند.
نحوه پیشگیری از تشکیل رسوب در پکیج دیواری
همان طور که در ابتدای مقاله اشاره شد عامل اصلی تشکیل رسوب در لوله ها و مخزن پکیج، سختی آب و وجود املاح معدنی در آن است. بهترین راهکار برای پیشگیری از ورود این املاح به لوله ها نصب یک یک دستگاه تصفیه بر سر راه این آب است.
وقتی پکیج را نصب و راه اندازی میکنید بهتر است بر سراه آب سرد ورودی فیلترهای تصفیه نصب کنید تا مانع از عبور املاح معدنی آب به لوله ها و مخزن پکیج و در نتیجه رسوب زدگی آنها شود. راهکار دوم برای پیشگیری از ایجاد رسوب زدگی پکیج های دیواری استفاده از محلولهای محافظ است که از تشکیل لایههای رسوب جلوگیری میکند.
تعمیر پکیج بهتر است یا تعویض آن؟
یکی از سوالاتی که همواره برای مصرف کنندگان پکیج پیش می آید این است که در صورت خرابی پکیج دیواری تعمیر آن بهتر است یا تعویض آن؟ برای پاسخگویی دقیق به این سوال باید با نیروهای متخصص و تعمیرکاران حرفه ای صحبت کرد زیرا این مساله یک امر کاملا تخصصی میباشد. به طور کلی اغلب مشکلات پکیج های دیواری را میتوان با انجام تعمیرات لازم برطرف کرد اما در صورت نشتی یا سوراخ شدن مخازن باید قطعه مورد نظر را تعویض نمود.
تلفن واحد فروش:
02144100451
02144100452
تلفن واحد خدمات:
02144118803
02144143342
آدرس : آیت الله کاشانی ، غرب به شرق ، نبش خروجی ستاری جنوب پ ۶۲ ( جنب گل فروشی سابق مینیاتور)
azarsaba.org copyright © 2019 all rights reserved